Hoppa till sidans innehåll

Vision


Vision - Det läge vi siktar mot 2025

Järfälla Ryttarförening – En samlingsplats, där människor och hästar stormtrivs, med ett ständigt lärande genom hela häst- och ryttarlivet.

Hästen får vara häst! Från ridning till hästkunskap! Vi gör det tillsammans!

Förtydligande:

Vi låter hästen vara häst - och hästarna är vår prio 1. Vi ser dem som individer med särskilda personligheter och utbildningsgrad och med motsvarande behov. Vi gillar olika och olikheter! Vi försöker matcha dem långsiktigt med våra ryttare för ett långsiktigt lärande för båda parter. Vi har ett gemensamt tänk för vår kommunikation med hästen och hästhantering.

Våra ryttare ska få möjlighet att från en grundläggande basnivå, ständigt utmanas och utveckla sin hästkunskap och ridförmåga genom en blandning av teori, uppsutten och avsutten praktik i enlighet med SvRFs utbildningsskala/riktlinjer. Ryttare i alla åldrar ska inspireras att ta hand om sin egen hälsa för att inverka på hästen så positivt som möjligt

Personalen sätter grunden för att alla känner sig välkomna och skapar samtidigt en tydlig och trygg miljö. De ser dig, lär dig och ger dig återkoppling. De är tydliga mot dig och i hanteringen av hästarna. För de har i sin tur rätt kompetens för uppgifterna och befogenheter kopplade till det ansvar som de har.

Sammanhållning bland medlemmarna i stallet och inom ridgrupperna bygger på öppenhet och en ömsesidig respekt för varandra och våra olika roller. Vi lever SvRFs värdegrund.

Vår anläggning ska vara praktisk och välkomnande med optimalt utnyttjande av de olika delarna. Det ska kännas tryggt och säkert för hästar, personal, ryttare och andra som vistas i området.

Kommunen är en viktig partner och vi vill medverka till ett hållbart samhälle och en meningsfull fritid för barn, ungdomar och vuxna.

Vi har ett bra nätverk och samarbete med bland annat RF, SvRF och andra ridskolor kring tävlingar och lärande.

Uppdaterad: 07 NOV 2021 16:33
E-post: This is a mailto link

Kontakta oss

Här hittar du 

kontaktuppgifter till oss.

Avbokning av lektion sker till This is a mailto link


Lektionsschema

Klicka här för att komma till lektionsschemat.


Hitta till oss

Vägbeskrivning Järfälla Ryttarförening


Smittspridning

Vi som är i flera stall behöver tänka på några viktiga saker för att våra hästar ska hålla sig friska. Ta del av dem här!
 Följ stallbygget

Vi har nu flyttat in i det nya stallet.

Se bygget bit för bit.


  


 

Här har Svenska Ridsportförbundet samlat säkra tips och tänkvärda fakta för alla som är nya i stallet, både elever och föräldrar. Men även de som har varit med ett tag kanske kan finna ett eller annat nyttigt tips. 


Följ oss i sociala medier:

facebook_JRF

JRF_fritidsledare_facebook

jrffritidsledare_instagram

Följ "fritidsledarejrf" på Instagram

 


 Frågor om webbsidan, kontakta:

Informationsansvarig

Adressändring för Tidningen
"Häst & Ryttare" och annan medlemsändring:
Medlemsansvarig

Postadress:
Järfälla Ryttarförening - Ridsport
Säby Gård
17738 Järfälla

Besöksadress:
Säby Gård
17738 Järfälla

Kontakt:
Tel: 0850110135
E-post: info@jarfallaryttarf...

Se all info