Årsmöten

Föreningens årsmöte kommer att hållas söndag den 15 mars 2020 klockan 15.00 i Höga salen på Jakobsbergs Folkhögskola.

Kallelse och övriga handlingar kommer att skickas ut via e-post till samtliga medlemmar närmare mötet.

I samband med mötet kommer vi att informera om verksamheten, både året som har gått och planer för framtiden.

Årets skötare, Årets stallvärd, Årets ridskolehäst och Årets ridskoleponny kommer att utses. Årets ridskolehäst och Årets ridskoleponny utses av medlemmarna. Håll utkik efter omröstningen.

Förslag till valberedningen skickas till sammankallande, Annelie Johansson, på This is a mailto link.

Även valberedare för kommande år ska utses. Dessa föreslås av medlemmarna på årsmötet.

Motioner ska vara styrelsen tillhanda senast den 23 februari 2020. Dessa skickas till This is a mailto link

Här finns föreningens stadgar:

Skriva motioner
Här kan du läsa mer om det.

Vad innebär det att vara med i styrelsen?
Här kan du läsa mer om det.

Vad innebär det att vara valberedare?

Uppdaterad: 08 JAN 2018 08:22