KM

Klassindelning och valbara dressyrprogram framgår av reglerna för KM som du hittar här:

KM-regler 2020 lektionsryttare

KM-regler 2020 privatryttare

För lektionsryttare är tävlingen öppen från nivå vit på ponny och lila på häst.

Maximalt antal starter under dagen är 40 st.

Domare är Jeanette Öberg.

Vi bygger staket gemensamt kl. 08.00. Första start är preliminär kl. 09.30.

Efter sista klassen är klar hjälps vi åt att plocka undan dressyrstaket och mockar efter oss. Därefter prisutdelning i ridhuset.

Alla deltagare kommer att få en funktionärsuppgift under dagen. Deltagare under tolv år ska ha en vuxen med sig som kan hjälpa till som funktionär.

Anmälan öppnar måndag den 12 oktober kl. 12.00 och görs på minridskola.se Ange vilket program du vill rida. Lektionsryttare önskar TRE hästar.

Sista dag för anmälan är söndagen den 18 oktober.

Startlistor publiceras senast torsdag en 29 oktober. Vid avvanmälan efter att startlistor publiceras betalar man startavgift.

Lektionsryttare betalar 100 kr i anmälningsavgift samt hästhyra som är:
Ponny 275:-
Häst junior 325:-
Häst senior 350:-

Privatryttare betalar 200 kr i anmälningsavgift.

Alla avgifter faktureras.

Särskilda regler med anledning av Covid-19

Tävlingen arrangeras enligt Folkhälsomyndighetens och Svenska Ridsportförbundets restriktioner och tillfälliga regler. Det innebär att ingen publik är välkommen till tävlingsområdet.

En förälder får vara med sitt barn/junior under sin ritt, men i övrigt inga övriga än funktionärer på läktaren.

Har du frågor kring KM i dressyr är du välkommen att kontakta This is a mailto link

Välkommen!

Sponsor:

Klassindelning och hinderhöjd framgår av reglerna för KM som du hittar här:

KM-regler 2020 lektionsryttare

KM-regler 2020 privatryttare

För lektionsryttare är tävlingen öppen från gul nivå på ponny och lila på häst.

KM i hoppning har bedömning Inverkansridning (stilbedömning).

Inverkansdomare är Camilla Lindelöf.

Vi börjar kl. 08:00 med gemensamt banbygge. Första start är preliminärt kl.09.30.

Efter sista klassen är klar hjälps vi åt att plocka undan hindren och mockar efter oss. Därefter prisutdelning i ridhuset.

Alla deltagare kommer att få en funktionärsuppgift under dagen. Deltagare under 12 år ska ha en vuxen med sig som kan hjälpa till som funktionär.

Anmälan öppnar söndagen den 18 oktober kl.19.00 och görs på minridskola.se. Lektionsryttare önskar TRE hästar och privatryttare anmäler önskad hinderhöjd.

Sista dag för anmälan är söndagen den 25 oktober kl. 20.00.

Stäm av med din ridlärare innan du anmäler dig.

Startlistor publiceras senast torsdag den 5 november. Vid avanmälan efter att startlistor publiceras betalar man startavgift.

Lektionsryttare betalar 100 kr i anmälningsavgift samt hästhyra enligt ridskolans prislista:

Ponny 275:-
Häst junior 325:-

Häst senior 350:-

Privatryttare betalar 200 kr i anmälningsavgift.

Alla avgifter faktureras.

Särskilda regler med anledning av Covid-19

Tävlingen arrangeras enligt Folkhälsomyndighetens och Ridsportförbundets restriktioner och tillfälliga regler. Det innebär att ingen publik är välkommen till tävlingsområdet.

Har du frågor kring KM i hoppning är du välkommen att kontakta This is a mailto link

Välkommen med din anmälan!

Sponsor:

Uppdaterad: 05 SEP 2018 10:28 Skribent: Tävlingskommittén