Maskeradhoppning

STARTLISTA

Samling kl 8.45 i stora ridhuset för att bygga banan.

Gemensam prisutdelning i maskeradtävlingen efter att sista ekipaget har ridit och banan är bortplockad.

Välkomna till Maskeradhoppningen måndagen den 6 januari 2020. Anmälan är nu öppen på minridskola.se och stänger 30  december kl. 18.00.

Klubbtävlingen är öppen för JRF:s medlemmar. Vanliga maskeradhoppningen är  öppen från gul respektive lila nivå samt att det är maskeradhoppning för grön, blå och röd nivå gruppvis med ledare.

I Maskeradhoppningen får alla felfria ekipage en rosett. En hemlig jury delar även ut pris för kreativa och roliga utklädnader.

Första start är preliminärt kl. 10.00 den 6 januari. Vi bygger gemensamt hoppbanan innan.

Alla deltagare får en funktionärsuppgift under dagen. Startlista och funktionärsschema kommer att finnas på hemsidan senast 3 januari 2020.

Information och bekräftelse om plats mailat ut i mellandagarna.

Pris:
Startavgift privatekipage 170 kr
Startavgift lektionsryttare 100 kr
Ponnyhyra 275 kr
Hästhyra junior 325 kr
Hästhyra senior 350 kr

Kom ihåg att se till att medlemsavgiften är betald för år 2020 (faktureras under december).

Ångerrätt

När beställning eller bokning görs via e-post, webbformulär eller telefon så har du enligt distans- och hemförsäljningslagen (2005:59) rätt att ångra dig och avboka din anmälan eller ditt köp genom att meddela oss senast 14 dagar efter ditt köp. Om det är en aktivitet som har startat och du deltagit vid en sammankomst har du accepterat att avstå från ångerrätten.

Återtagande av anmälan
Förutom vad gäller ångerrätten enligt ovan är anmälan bindande. Om du återtar din anmälan efter att ångerrätten förfallit men innan aktiviteten startat så debiteras du för halva avgiften för det som du har köpt.

Meddelande om ånger eller återtagande ska ske till This is a mailto link

Uppdaterad: 22 NOV 2018 09:50 Skribent: Tävling