Ponnyridning

Välkommen på ponnyridning på ridskolan på Säby gård utvalda dagar. Grupp rider i trettio minuter. Upp- och avsittning ingår i den tiden.För barn från fem år.


I samband med lektionen kan vissa barn att få göra i ordning sin ponny före eller efter ridningen. Det innebär borstning, att sadla och tränsa eller att ta av utrustning. Hjälp finns att få av våra stallvärdar. Räkna med tid för detta i er planering.

Pris: 230 kronor


Anmälan görs senast på torsdagen innan klockan 12.00. Upprop och betalning 30 minuter innan passet. Samling vid huvudentrén till gula stallet. Betalning med swish.


Barnen behöver lämpliga kläder efter väder och skor med klack. Alla barn måste ha en person över 18 år med sig som leder ponnyn hela passet, så även den behöver lämpliga skor. Hjälm finns att låna.

Antalet platser är begränsat. Först till kvarn gäller.


Ska du anmäla flera barn så måste du göra en anmälan per barn. Tänk på att alla barn måste ha en ledare över 18 år, så anmäler du två barn som ska rida samtidigt så måste också två vuxna vara med. Ange då den andra vuxna som förälder på barn nummer två.

Du får en bekräftelse på att ni har fått plats till den e-postadress som du har angivit.


Får du inte en bekräftelse så har du inte fått någon plats denna gång, men är välkommen att anmäla barn till kommande tillfällen som vi lägger ut här successivt under året.


Har du fått en plats men inte kan komma så kan du göra ett annat barn lyckligt som då kan få platsen.Avboka då direkt via Boka.se
Avbokning senare än 48 h innan - vänligen skicka ett mail till ponny@jarfallaryttarforening.se


Nya bokningsbara tider kommer att publiceras här vartefter.


Fullbokat? Ställ dig i kö!


Hitta till oss


Anmäl dig här! Vi lägger upp bokningsbara tider löpande. Finns inga tider upplagda kan vi inte erbjuda ponnyridning för tillfället.
(klicka på knappen "nästa" för att se fler bokningsbara tillfällen)