Så blir du den bästa föreningsföräldern!

Att vara en stöttande föreningsförälder till ett barn som går i en idrott eller deltar i andra föreningsrelaterade aktiviteter är viktigt av flera anledningar. Som förälder är det viktigt att fokusera på mjuka värden, som att ditt barn utvecklas och har roligt. Detta ger en positivare effekt än när man lägger allt fokus på resultat och prestation.


Men det kan vara mycket att tänka på, och därför har Folkspel tagit fram några tips som kan vara till hjälp för dig som föreningsförälder. Klicka på länken för att ta del av de kanske allra viktigaste sakerna man behöver tänka på för att bli en riktigt bra föreningsförälder.

Här kan du läsa mer>>


Medlem hos JRF


Välkommen som medlem i Järfälla Ryttarförening. Som medlem blir du en del av vår vision och våra mål.

 

Alla som vill är välkomna att bli medlem, vuxen som ung, ryttare eller medföljare, för att stötta föreningen och kunna delta i våra aktiviteter. För dig som vill rida och umgås med hästarna på någon del av anläggningen, är det dock ett krav att vara medlem.

 

När du är medlem är du automatiskt försäkrad i en kollektivt försäkring via Järfälla Ryttarförening. Denna försäkring är speciellt utformad för att passa alla som umgås med hästar. Medlemsavgiften fastställs på årsmötet.

 

Att vara medlem hos oss innebär att du är en del av en stor grupp människor som tycker om att träffas, har roligt, hjälpa till att utveckla föreningen och lära oss mer om hästar. Medlemsskapet ger dig tillgång till många olika aktiviteter och du blir inbjuden till olika saker, och du får också fri tillgång till de utrymmen där man kan fika eller prata.

 

Vi är väldigt glada för våra medlemmar, vi är en av Stockholms största föreningar och vi vill träffa dig. Alla medlemmar är välkomna att träffa styrelsen 30 min innan styrelsemötena. Alla medlemmar kan ha en förtroendepost i styrelsen eller ungdomssektionen eller i nån av våra kommitteer.

 

Ansök om medlemskap i Järfälla ryttarförening på "Minridskola" Järfälla ryttarförening så får du inbetalningskort. Glöm inte att ange både postadress och mailadress så du kan få tidningen Häst & Ryttare. 

 

För medlemmar och föräldrar/vårdnadshavare till medlemmar finns FB-gruppen "Medlemshörnan" där du kan prata med andra medlemmar hos oss. Klicka på länk, acceptera våra medlemsregler och börja dela.

 

Det finns också en FB-grupp för att sälja och köpa utrustning.Vanliga frågor:


Fråga: Måste medryttare till privatryttare i medlemsstallet vara medlemmar?

Svar: Ja eftersom man vistas på anläggningen


Fråga: Måste privatryttare i medlemsstallet vara medlemmar?

Svar: Ja alla som vistas någonstans på anläggningen med hästar måste vara medlemmar.


Fråga: Hur betalar jag medlemsavgiften?

Svar: Den betalas 1gg per år och gäller 1/1-31/12


Fråga: Hur blir jag medlem?

Svar: Ansök om medlemskap på "minridskola"


Fråga: Hur hög är medlemsavgiften?

Svar: Seniorer 520kr, Juniorer 320 kr tom det år man fyller 20