Medlem hos JRF


Välkommen som medlem i Järfälla Ryttarförening. Alla kan vara medlemmar, men om du vill rida och umgås med hästarna på någon del av anläggningen måste du vara medlem. Som medlem bir du en del av vår vision och våra mål. 

 

När du är medlem är du automatiskt försäkrad i en kollektivt försäkring via Järfälla Ryttarförening i en försäkring speciellt för dem som umgås med hästar. Medlemsavgiften fastställs på årsmötet.

 

Att vara medlem hos oss innebär att du är en del av en stor grupp människor som tycker om att träffas, har roligt, hjälpa till att utveckla föreningen och lära oss mer om hästar. Medlemsskapet ger dig tillgång till många olika aktiviteter och du blir inbjuden till olika saker, och du får också fri tillgång till de utrymmen där man kan fika eller prata.

 

Vi är väldigt glada för våra medlemmar, vi är en av Stockholms största föreningar och vi vill träffa dig så ofta det går. Är man medlem kan man också ha en förtroendepost i styrelsen eller ungdomssektionen.

Ansök om medlemskap på "minridskola" Järfälla ryttarförening så får du inbetalningskort. Glöm inte att ange både postadress och mailadress så du kan få tidningen Häst & Ryttare.


Vanliga frågor:


Fråga: Måste medryttare till privatryttare i medlemsstallet vara medlemmar?

Svar: Ja eftersom man vistas på anläggningen


Fråga: Måste privatryttare i medlemsstallet vara medlemmar?

Svar: Ja alla som vistas någonstans på anläggningen med hästar måste vara medlemmar.


Fråga: Hur betalar jag medlemsavgiften?

Svar: Den betalas 1gg per år och gäller 1/1-31/12


Fråga: Hur blir jag medlem?

Svar: Ansök om medlemskap på "minridskola"


Fråga: Hur hög är medlemsavgiften?

Svar: Seniorer 520kr, Juniorer 32kr tom det år man fyller 20'